• login bestuur
    logo muziekverening Fidelis

Fidele mensen

Fidele Mens

Diverse keren per jaar geeft de vereniging een concert. U kunt Muziekvereniging Fidelis o.a. zien en horen tijdens de KAM in het Chassé theater, koffieconcert bij hotel Heeren van Oranje en Woon-/zorgcentrum Heksenwiel.
    Regelmatig organiseert de vereniging grote concerten. In april 2009 werd voor de eerste keer een groot concert gegeven in Podium Bloos onder de naam "Feel the Music".
    Naast de muzikanten van Fidelis was er ook ruimte voor lokaal zangtalent.
    De avondvullende show "Feel the Music" was een groot succes en werd daarom op 15 en 16 april 2011, 19 en 20 april 2013 en 20 en 21 maart 2015 opnieuw georganiseerd.

U zult begrijpen dat er tijdens evenementen en concerten van Fidelis kosten zijn verbonden: het instrumentarium, de bladmuziek en andere bijkomende kosten.
    Vanzelfsprekend proberen we altijd sponsoren te vinden, maar dat blijkt niet altijd eenvoudig te zijn.
    We weten echter dat er veel mensen zijn die Fidelis een warm hart toedragen en ons altijd willen helpen, maar niet als grote sponsor van een evenement.
    Voor deze mensen hebben we "de Fidele Mens" opgericht.

Wat houdt de "Fidele mens" in?

De Fidele mens betaalt jaarlijks een bijdrage om de muziekvereniging te ondersteunen. Het bedrag kunt u zelf bepalen.

Onze tegenprestatie:

Natuurlijk geven wij u ook wat terug. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van concerten en evenementen van Fidelis.
    Uw naam zullen we, als dank, bekend maken op onze website (zie hieronder).
    Voor alle duidelijkheid: voor ons is iedere "Fidele Mens" evenveel waard, ongeacht het sponsorbedrag.

De "Fidele mens"

Hieronder onze "Fidele mensen":
    Mvr. A. Akkermans
    Dhr. C. van Alphen
    Dhr. J. van den Brandt
    Dhr. W. Brandt
    Mvr. J. Govaarts-Renne
    Dhr. C. de Hoon
    Mvr. C. de Hoon-Colin
    Mvr. C. Jongeneelen-de Hoon
    Mvr. F.M Hop (†)
    Dhr. J. Hop
    Mvr. H. Jongeneelen
    Dhr. M. Jongeneelen
    Dhr. P. de Klerk
    Mvr. J. de Koning
    Mvr. M. van der Linden
    Mvr. J. van Riel
    Dhr. W. Schoonebeek

Aanmelden als "Fidele Mens"

Stuur een e-mail naar secretariaat@fanfarefidelis.nl.