• login bestuur
  • volg ons op: facebook
    logo muziekverening Fidelis

Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen op een andere website.

Jan van den Brandt website Jan van den Brandt. website muziekarrangementen janvandenbrandt.nl: Jan's eigen website.

muziekarrangementen.eu: De site voor het aanvragen van arrangementen.

Feel the Music logo Feel the Music. De officiële site van Feel the music. Helemaal vernieuwd. Vol met foto's, films en andere informatie over dit grootse promsconcert.

Muziekkapel de Fiepers Breda logo muziekkapel De Fiepers. Kijk op de nieuwe site van deze kapel. Al 59 jaar uw muzikale ondersteuning bij braderieën, carnval, feesten, kerst, etc.

De Bimde Blaozers logo Bimde Blaozers 2014 foto 1. Dé blaaskapel van Giegeldonk die ook buiten carnaval een leuk deuntje wegblaast.

Muziekkapel Toeternietoe Breda logo Toeternietoe Breda. Een energieke kapel die altijd voor een feestje zorgt.

Muziekschool De Nieuwe Veste logo Nieuwe Veste Breda. De officiële site de muziekschool in Breda. Veel muzikanten van de muziekvereniging hebben hier les gehad.